BREAKING NEWSINTERNAȚIONALULTIMA ORĂ

Avionul președintelui polonez Andrzej Duda a aterizat de urgență. Șeful statului urma să se întâlnească cu președintele american Joe Biden

Avionul președintelui polonez Andrzej Duda a aterizat de urgență vineri, chiar înainte de întâlnirea pe care șeful statului urma să o aibă cu președintele american Joe Biden, informează agenția de presă de stat din Polonia.

Președintele polonez călătorea de la Varșovia la Rzeszów, acolo unde urma să se întâlnească cu președintele american.

Avionul care îl transporta pe președintele polonez, pe teritoriul Poloniei, la întâlnirea cu Joe Biden s-a întors la Varșovia și a aterizat de urgență. Din primele informații, aeronava ar fi fost nevoită să se întoarcă din drum din cauza unor motive tehnice.

Președintele polonez nu a fost în pericol, după cum ar fi precizat șeful de Cabinet al acestuia.Programul liderului de la Casa Albă a avut o mică modificare insa  după ce avionul care-l transporta pe președintele polonez Andrzej Duda a fost întors pe ruta către Rzeszow și a aterizat de urgență la Varșovia. Ulterior, Duda s-a îmbarcat într-o altă aeronavă și a plecat spre estul Poloniei.