GENERAL

Autoutilitara și semiremorca, în valoare de circa 50.000 euro, confiscata de politisti. Transporta material lemnos fara acte

Autoutilitara și semiremorca, în valoare de circa 50.000 euro, confiscata de politisi. Transporta material lemnos fara acte. Urmare la controlul efectuat de polițiștii  Poliției mun. Câmpulung Moldovenesc din data de 07.02.2022, când în baza unor date și informații de interes operativ a fost depistat  ansamblul de vehicule format din autoutilitara și semiremorca, condus de numitul Drebitca Florentin de 51 de ani, domiciliat în com. Izvoarele-Sucevei, sat Bobeica, jud. Suceava transportând material lemnos cherestea, s-au constatat următoarele:

La data de 08.02.2022, în urma solicitării, lucrătorii silvici din cadrul Ocolului Silvic Pojorâta, au procedat la inventarierea materialului lemnos, respectiv 17 colete de cherestea, de diferite dimensiuni, reieșind cantitatea totală de 48,97mc cherestele în valoare de 42.603,9 lei. Materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia Atelierului de Producție Sadova din cadrul O.S. Pojorâta.

În cauză a fost întocmit dosarul penal din 08.02.2022 înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 68 alin.2^1 din Legea 46/2008.

Totodată s-a dispus ridicarea în vederea continuării cercetărilor a  ansamblului de vehicule format din autoutilitara și semiremorca, în valoare de circa 50.000 euro care va fi condus și indisponibilizat pe un teren situat în com. Stroiești, jud. Suceava, care este în administrarea IPJ Suceava, conform procedurilor în vigoare.