ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Autoturism radiat din circulație, oprit la ieșirea din țară

Polițiștii de frontieră suceveni cercetează un cetățean ucrainean care s-a prezentat la controlul de frontieră conducând un autovehicul radiat din circulație de către autoritățile din Belgia.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a ieși din România un cetățean ucrainean în vârstă de 43 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Mercedes ML, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Belgiei. Polițiștii de frontieră au efectuat controlul documentelor de călătorie și ale mașinii și așa au descoperit faptul că autoturismul cu care ucraineanul s-a prezentat la controlul de frontieră a fost radiat din circulație, iar ulterior, numerele de înmatriculare au fost atribuite unui alt autovehicul.

În prezent, colegii noștri fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe cu numere de înmatriculare au fost retrase.