ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Autoarea accidentului din Liteni este o nemțeancă

Ieri, ora 16.20, numitul Alupoaie Ilie de 51 ani din orașul Târgu Neamț, județul Neamț, a condus autoturismul marca Jaguar pe strada Calea Sucevei din orașul Liteni, județul Suceava, având direcția de deplasare dinspre  centrul localității către mun. Suceava, iar la un moment dat din cauza neadaptării vitezei  de deplasare într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers, după care a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de susținere a rețelei electrice, apoi cu gardul imobilului aparținând numitei Axinia Cristina.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui A. Mihaela, de 53 ani din orașul Târgu Neamț, județ Neamț, pasager pe scaunul dreapta față în autoturism, ruperea stâlpului de susținere a rețelei electrice și distrugerea gardului imobilului aparținând numitei Axinia Cristina.

Victima a fost preluată de la fața locului de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean Suceava, secția UPU, iar în urma acordării îngrijirilor medicale de specialitate

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, secția UPU, unde cu acordul său i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de  „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 2, 3 din Cod Penal