administratieULTIMA ORĂ

Atenție, șoferi! CNAIR avertizează că un site neautorizat vinde roviniete false și scumpe – Prețuri de 3 ori mai mari

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere avertizează șoferii din România să aibă grijă de unde își cumpără roviniete. A fost depistat un site ilegal ce vinde roviniete false, la prețuri triple.

CNAIR a anunțat joi că a identificat în mediul online  un portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta). CNAIR susține că își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor site-uri neautorizate.

„Atenție! Portal neautorizat pentru achiziția rovinietei!!
CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că a constatat existența în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv www.digitale-vignette-online.ro,
Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei, http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie sau pe portalul CNAIR www.erovinieta.ro .
CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate.
În același timp, subliniem faptul că, la achitarea unei roviniete pe site-ul www.digitale-vignette-online.ro, utilizatorilor achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% față de prețul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar pe portalul www.digitale-vignette-online.ro suma achitată este de 8.90 euro, din care 5,90 euro reprezintă “taxa de serviciu”)”, a avertizat CNAIR.