CRYPTO

Astăzi, în urmă cu 11 ani, un dezvoltator Bitcoin a decis să viziteze CIA, după care Satoshi Nakamoto nu a mai fost văzut niciodată.

Gavin Adresen a postat că va vizita CIA pentru a face o prezentare la o conferință Emerging pentru comunitatea de informații din SUA. Amintim că a fost invitat de CIA pentru această conferință. Asta înseamnă că CIA știam despre Bitcoin.

Iată ce a postat

Vreau să scot acest lucru la iveală pentru că este genul de lucru care va genera teorii ale conspirației: Voi face o prezentare despre Bitcoin la sediul CIA în iunie, la o conferință despre tehnologiile emergente pentru comunitatea de informații din SUA.

Am acceptat invitația de a vorbi pentru că faptul că am fost invitat înseamnă că Bitcoin este deja pe radarul lor și cred că ar putea fi o bună ocazie de a vorbi despre motivul pentru care cred că Bitcoin va face lumea un loc mai bun. Cred că obiectivele acestui proiect sunt de a crea o monedă mai bună, de a crea o plată internațională mai competitivă și mai eficientă, incompatibilă cu obiectivele guvernului.

Sunt doar foarte puțin îngrijorat de faptul că, dacă vorbim despre Bitcoin la CIA, vor crește șansele ca ei să încerce să facă ceva ce nu ne dorim să facă. Cred că dacă le acceptăm invitația și suntem deschiși cu privire la ce anume este Bitcoin va fi mai puțin probabil ca ei să îl vadă ca pe o amenințare.

PS: Dezvăluire completă: Voi primi o taxă unică de 3.000 de dolari pentru a acoperi cheltuielile și pentru a mă plăti pentru timpul meu. Nu vreau să înceapă nici zvonurile „Gavin este pe statul de plată al CIA”

ca întotdeauna, comentariile, întrebările și discuțiile sunt binevenite. Totuși, aș prefera să nu aud teorii ale conspirației despre cum îmi vor implanta în secret un cip de control al minții în cap în timp ce sunt acolo.

sursa discutie: bitcointalk.org