GENERAL

Asta-i Romania. Sfârșit tragic pentru o mamă din Vaslui. A murit la doar 26 de ani pentru că era bolnavă, dar nu avea bani să se trateze la spital

Sfârșit tragic pentru o mamă din Vaslui. Aceasta a murit la doar 26 de ani pentru că era bolnavă, dar nu avea bani să se trateze la spital. Durerea familiei e mult mai mare mai ales că tânăra era însărcinată, iar acasă o mai așteptau doi copii.

Iuliana Dragnea a ajuns prea târziu la spital. Tânăra însărcinată în patru luni, a început să se simtă foarte rău pe 4 noiembrie, spunea că are senzația că se sufocă și că nu mai poate merge. Din cauza lipsurilor materiale şi-a neglijat constant sănătatea şi a amânat să facă un control medical.

Când starea i s-a agravat soţul ei a sunat la Ambulanţă, iar femeia fost transportată la spitalul din Bârlad. I s-a pus diagnosticul de pneumonie bilaterală interstitială acută. Potrivit analizelor, Iuliana era bolnavă de mai multă vreme iar imunitatea era foarte scăzută.

In scurt timp a fost intubată, dar în mai puțin de 24 de ore, în seara de 5 noiembrie, a murit la ATI. Acum soțul, bolnav și el și cu venituri extrem de mici a rămas singur sprijin pentru cei doi copii rămași fără mamă.