ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Armata face angajări. Vrei să fii soldat gradat? Deviza:Țintește SUS! FII CEL MAI BUN!

Ministerul Apărării Naționale continuă activitățile de recrutare a tinerilor – băieți și fete, pentru posturile de soldați și gradați profesioniști, în limita locurilor rămase neîncadrate. Informații referitoare la oferta profesională, condițiile de recrutare, selecție și de repartiție sunt furnizate de către personalul recrutor din unitățile militare şi personalul birourilor informare-recrutare din judeţele sau sectoarele Municipiului Bucureşti în care candidaţii îşi au domiciliu.
Înscrierea se poate face până la data de 29 septembrie 2023, iar termenul final de întocmire a dosarelor de candidat este 2 octombrie 2023.
Condiţiile şi criteriile generale de recrutare pe care trebuie să le îndeplinească candidaţii care optează pentru dobândirea calităţii de soldat/ gradat profesionist în activitate se regăsesc pe pagina de internet https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php.
Pentru informații suplimentare puteți contacta personalul Biroului de Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Suceava la următoarele numere de telefon:
– 0230520920 interior 115
– 0230520986
Toate reacţiile:

8