ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Aproape 40.000 lei adunați la „Fabrica de fapte bune” de la Putna! O familie cu 10 copii va beneficia de ajutorul caritabil

Aproape 40.000 lei adunați în scop caritabil la „Fabrica de fapte bune” de la Putna!
Peste 500 de pesoane au făcut neîncăpătoare Casa de Cultură „Ștefan cel Mare” și au răspuns la apelul umanitar făcut de inițiatorii acestui proiect, cadrele didactice de la Școala Gimanzială „Mitropolit Iacob Putneanul”! Aflați la prima acțiune de acest gen, părinții, elevii și cadrele didactice s-au mobilizat extraordinar organizând un eveniment grandios care va rămâne un reper important în istoria comunității noastre! Târgul de Crăciun a fost organizat în cele mai mici detalii și și-a așteptat clienții cu cele mai frumoase daruri pentru cei dragi, podoabe de Crăciun, bucate alese, băuturi calde. Spectacolul dedicat sărbătorilor de iarnă prezentat de elevii și cadrele didactice a fost ovaționat cu entuziasm la scenă deschisă.
Toate activitățile au avut ca scop o cauză nobilă: ajutorarea familiei Herghelegiu din satul Verbia comuna Grămești în vederea mutării într-o casă nouă. (doi adulți și 10 copii minori locuiesc în chirie într-o căsuță cu două încăperi.
,,S-au făcut demersuri și noua lor casă mai are nevoie de o centrală și mai multe lucrări de finisare). Povestea și prezența acestei familii la eveniment a umplut sala de emoție! Banii strânși vor fi folosiți la cumpărarea unei centrale, construirea camerei centralei și finisajele interioare, lucruri cu care vă vă vom ține la curent!
Mulțumim pentru prezență și implicare domnului primar George Coroamă, domnului viceprimar Cristi Aanei, membrilor Consiliului Local, doamnei Simona Mihalescu de la Asociația „Valoarea Familiei”, domnului doctor Alexandru Găină, părintelui profesor Bogdan Negrea și întregii comunități!
Nu am mai văzut o astfel de mobilizare la școala noastră și nu pot decât să-mi exprim recunoștința și să mă închin în fața părinților, cadrelor didactice, elevilor și oamenilor de bine care au demonstrat că suntem o mare familie creștină și putem să luăm nota maximă la testul de bunătate!
Sunt mândru că sunt putnean! Sunt mândru de colegii mei, de elevii mei și de părinții acestora!
Frați creștini, bucuria cerească prilejuită de Nașterea Domnului Nostru să o păstrați pentru totdeauna în inimile și familiile voastre! Sărbători binecuvântate!,, arata directorul de la Școala Gimanzială „Mitropolit Iacob Putneanul” Putna.