administratieBREAKING NEWSULTIMA ORĂ

Apelul primarului din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț la profesori: Găsiți o posibilitate prin care elevii claselor a VIII-a și a XII-a sa poată beneficia de orele de pregătire în vederea susținerii evaluărilor naționale

Primarul orașului  Vicovu de Sus, Vasile Iliuț face un apel  la profesori să găsească  o posibilitate prin care elevii claselor a VIII-a și a XII-a sa poată beneficia de orele de pregătire în vederea susținerii evaluărilor naționale. La toate unitățile de învățământ din Vicovu de Sus învață în jur de 4500 de copii. Edilul sustine că este deschis la  propunerile care vor veni din partea cadrelor didactice pentru a se găsi o soluție pe plan local.
,, Stimate cadre didactice din Vicovu de Sus, știu că și dumneavoastră, la fel ca mine și mulți alții doriți să vă întoarceți la catedră.
Din păcate se pare că acest lucru nu se va întâmpla începând de azi, de aceea fac un apel public către cei dintre dumneavoastră care predați materii supuse evaluării în cadrul examenelor naționale, ca în deplin acord cu sindicatele care vă reprezintă, să găsiți o posibilitate prin care elevii claselor a VIII-a și a XII-a sa poată beneficia de orele de pregătire în vederea susținerii evaluărilor naționale.
Personal sunt deschis la orice propunere venită din partea dumneavoastră pentru a găsi o soluție pe plan local și vă încredințez de tot respectul meu. Vă mulțumesc!,, este mesajul primarului Vasile Iliut.