BREAKING NEWSMONDEN

Angela Rusu face prăpăd în lumea muzicii populare. Ce a putut spune despre colegele ei: „Laura Lavric e perversă. Elena Merișoreanu nu are talent”

Angela Rusu le-a desființat pe colegele sale de breaslă, Laura Lavric și Elena Merișoreanu, în emisiunea lui Măruță de la Pro TV. Artista nu le-a iertat pe Laura Lavric și Elena Merișoreanu. Cântăreața a spus despre acestea lucruri la care nimeni nu se aștepta.

Vedeta  cunoscută publicului larg pentru piesa „Toate șogorițele” a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, să guste din sosurile picante. Aceasta a preferat să spună tot ce gândește despre artistele de renume de la noi. Pe lista sa s-au aflat Laura Lavric, Elena Merișoreanu, Lorenna și Vlăduța Lupău.

Angela Rusu spune despre Laura Lavric că e cea mai perversă, rea și invidioasă cântăreață din țară și că aceasta ar fi vorbit-o de multe ori pe la spate, spunând despre ea că nu are talent și că nu o cunoaște nimeni.

„A vorbit foarte urât la adresa mea. A zis că cine sunt eu? Că nu știu să cânt? M-a făcut în toate felurile. E cea mai prefăcută, îi vorbește pe toți artiștii. Vorbește foarte urât. Acum e cu tine la masă, iar apoi te-a bârfit în secunda doi. Oamenii nu sunt după cum îi vezi. Laura Lavric e perversă, rea, invidioasă. 

Doamna cântecului românesc, moldovenesc, ce hit aveți, nu vă supărați? Oare ce caut aici lângă Măruță și sunt invitată de ani buni? Pentru că nu mă știe lumea?”, a declarat Angela Rusu.

Apoi, a urmat Elena Merișoreanu. Întrebată care sunt vedetele care nu prea au talent muzica, Angela Rusu a răspuns: „Elena Merișoreanu nu are talent. Al dolea nume e Saveta Bogdan”.

Despre Vlăduța Lupău, artista a spus că a dezamăgit-o de-a lungul timpului, dar, cu toate astea, o respectă.

„Îmi place foarte mult de Vlăduța, dar ce a făcut ea a revoluționat muzica asta și a schimbat tot în muzică. Vin fetele astea și cresc ca și ciupercile.

Ce nu îmi place la ea e că s-a ridicat pe hiturile altor artiști. E foarte greu pentru noi, artiștii ăștia mai în vârstă, să scoatem hituri. Am făcut hituri, iar ele le pun într-un colaj… Eu nu spun că nu are piesele ei, dar ea așa s-a ridicat (n. red.: pe melodiile altora)”, a mai spus Angela Rusu.

sursa:Romania TV