BREAKING NEWSJUSTIȚIEULTIMA ORĂ

Angajata MApN care a condus beată și a călcat un om a fost arestată

Angajata MAPN care s-a urcat beată la volan şi a lovit un biciclist își va petrece Paștele după gratii! Femeia din Suceava a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Accidentul a avut loc zilele trecute, în Vatra Dornei.

Femeia a lovit un pieton care mergea pe lângă bicicletă, la marginea drumului. După impact, șoferița nu a oprit, așa cum ar fi fost normal, ci și-a continuat deplasarea.  Soferiţa, subofiţer la unitatea militară Prundu Bârgăului avea o alcoolemie de 3,35 în sânge în momentul accidentului. După impact, victima a ajuns la spital cu răni la cap şi mai multe coaste rupte, şoferiţa vinovată fiind găsită apoi de oamenii legii dormind, la nici 300 de metri de locul accidentul

Angajata MApN din Bistrița-Năsăud este acuzată de conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Imediat după impact, șoferița a fugit și a fost găsită de polițiști la câteva sute de metri distanță de locul accidentului, dormind în mașină.

Ulterior, s-a stabilit că angajata MApN avea o alcoolemie de peste 1,70 alcool pur în aerul expirat. Victima a ajuns la spital cu răni la cap şi mai multe coaste rupte.

Angajata Armatei ar putea primi până la 7 ani de închisoare.

Print Friendly, PDF & Email