ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Angajat EGGER, tăiat cu o drujbă/ A fost intocmit dosar penal

Angajat EGGER tăiat cu o drujbă. A fost intocmit dosar penal. Ieri  ora 00.58, Poliția mun. Rădăuți, a fost sesizată prin SNUAU 112, ca în incinta Egger România-Punct de lucru Rădăuți, un bărbat este tăiat cu o drujbă.

În urma cercetărilor s-au constatat următoarele:

Victima, Scrab Gheorghe, de 31 ani, este angajat la SC Egger pe post de operator mașini, iar la 27.08.2023, în jurul orei 00.50, acesta efectua lucrări de tăiere a unui buștean ce prezenta o lungime mai mare decât lățimea utilajului ce îl procesa. Respectivele lucrări se efectuau cu motoferăstrăul al cărui lanț montat pe lamă a atins o supărafață metalică, rupându-se și provocându-i leziuni utilizatorului.

Victma Scrab Gheorghe, a fost condusă la Spitalul municipal Rădăuți, fiind diagnosticată  preliminar cu „plăgi contuzii facială, plagă minimă torace”, acesta rămânând sub supraveghere medicală.

Reprezenții EGGER S.A.-Punct de lucru Rădăuți, au declarat că vor sesiza I.T.M. Suceava despre producerea evenimentului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.