BREAKING NEWSMONDEN

Amor nebun terminat pe patul de spital. Ce a pățit un bărbat în timpul unei partide mai intense in dormitor

Un cuplu de botoşăneni nu va uita prea curând cea mai recentă experienţă pe care a avut-o în dormitor. Asta pentru că un moment care s-a dorit a fi plin de pasiune s-a transformat într-un drum la Urgenţe.

Astfel, un bărbat de 44 de ani, din Botoşani, a fost nevoit să îşi înfrunte ruşinea şi să se prezinte la spital, deoarece o partidă de amor cu soţia s-a transformat într-un chin. Bărbatul a povestit cadrelor medicale că el şi partenera lui au încercat să aibă parte de un moment mai intens în dormitor, în timpul amiezii.

La un moment dat, o mişcare mai bruscă a soţiei i-a produs o grimasă puternică bărbatului, şi nu de plăcere. Acesta a simţit o durere puternică în zona penisului. Cei doi au decis, însă, să aştepte, în speranţa că problema va trece. Deşi a aşteptat aproape jumătate de zi, bărbatul a observat că durerea devenea tot mai puternică şi a decis să îşi ia inima în dinţi şi să meargă la spital. Acesta le-a spus cadrelor medicale problema şi a fost imediat preluat de un specialist.

„Pacientul a fost investigat şi diagnosticat cu ruptură de corp cavernos drept. Cu alte cuvinte fractură de penis. S-a decis internarea de urgenţă în secţia urologie, pentru tratament de specialitate şi supraveghere medicală. Problema medicală este rară, dar foarte gravă”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati”.

Se poate ajunge la operaţie

Fractura de penis este o patologie apărută că urmare a rupturii tunicii albugineea (membrană), care acoperă corpii cavernoși ai penisului. Această tunică este cea care produce erecția, astfel încât fractura este cauzată cel mai adesea de un traumatism asupra penisului în erecție.

Uneori, țesutul erectil ce se găsește sub albuginee se poate rupe, caz în care vorbim despre ruptură de corpi cavernoși.

Potrivit specialiştilor, când un bărbat se află în stare de excitaţie, sângele este pompat cu rapiditate la nivelul penisului. Două tuburi spongioase străbat penisul şi sunt acoperite de o membrană elastică, numită tunică albă (albugineea). Atunci când penisul se lungeşte şi se îngroaşă, tunica albă se extinde şi se subţiază. Când aceasta se întinde prea mult, straturile se pot rupe, având loc o scurgere minoră de sânge.

Când penisul se fracturează, fenomenul este însoţit de un zgomot caracteristic ruperii. Apoi are loc umflarea şi modificarea culorii organului sexual masculin. Acesta devine de obicei vineţiu sau roşu accentuat. Erecţia se pierde imediat, iar locul ei este luat de durere. Uneori durerea va fi atât de intensă încât apar dificultăţi la urinare.

„Unele poziţii pot creşte riscul”

Fractura de penis este cauzată mai ales de traumatismul brusc al organului sexual prin îndoirea sa laterală, în stare de erecţie. „Angajarea în unele poziţii sexuale creşte riscul unei fracturi de penis. Când femeia se află deasupra bărbatului, în timpul actului sexual, şi se apleacă prea mult înainte sau înapoi, se poate crea o presiune excesivă asupra penisului”, a spus un medic specialist urolog.

Fractura penisului este considerată, în general, urgență medicală și se impune, deseori, intervenția chirurgicală. Ulterior, pacientul este sfătuit să evite contactul sexual o perioadă de timp.

sursa:monitoruldebotosani.ro