GENERALMONDENULTIMA ORĂ

Amanta lui Cătălin Donca este suceveancă. Beatrice este din Rădăuți

Baetrice este din județul Suceava. Mai precis din Rădăuți. Este absolventă a Colegiului Național Eudoxiu Hurmuzachi. Sunt detalii de pe pagina de facebook a tinerei care face subiectul presei mondene.

Amanta pe care omul de afaceri Călin Donca, tata a 5 copii, a dus-o în căminul conjugal, lângă soție, se poate „lăuda” cu un trecut de-a dreptul spumos. Vacanțe, petreceri în localuri de fițe, haine scumpe, totul pe spatele unui afacerist turc stabilit de 15 ani în Capitala țării noastre.n exclusivitate pentru CANCAN.RO, Ahmet Reyhan scoate de la naftalină povestea de dragoste trăită alături de Beatrice, amanta lui Călin Donca, ba chiar dezvăluie, printre altele, detalii explozive despre legătura dintre tânără și milionarul din Brașov. Cum a ajuns Călin cu Beatrice la braț la masa din Loft rezervată de afaceristul turc, și nu numai, aflați în rândurile de mai jos!  Cancan a dezvăluit că fata este din județul Suceava după cum susține și omul de afaceri turc dai și pagina de facebook a tinerei.

„Eu, cu fata asta, cu Beatrice, m-am cunoscut în noiembrie anul trecut în Loft, în București. Ea e din Suceava, nu e din București, iar în martie 2023 a venit în București și am început o relație. Am fost în vacanțe, în Turcia, doar că domnișoara a fost mai mult pe interes și m-am despărțit de ea prima dată în mai, dacă nu mă înșel.

Chiar după 1 mai din Mamaia pentru că era ciudățel comportamentul pe care l-a avut pe 1 mai la Loft. O lună, sau ceva de genul, am stat despărțiți și, după, un prieten comun, tot din Suceava,

 

 îmi spunea că îi e ei dor de mine și chestii din astea, apoi ne-am împăcat. Dacă nu mă înșel, când a fost ziua ei, în august, dar greu să spun data exactă, oricum are pe Instagramul ei postările fără mine, dar cu darurile pe care le-a primit de la mine, am fost în Mamaia, în Opera, și am simțit ceva ciudat la ea. A fost ziua ei, eu încercam s-o fac fericită pe ea, sute de trandafiri în cameră, șampanie, dar comportamentul ei era ciudățel. Și am presimțit că vorbise cu cineva. După, când ne-am întors de la Mamaia, iar ne-am despărțit.

Comportamentul ei nu-mi plăcea. Apoi ea tot încerca să mă caute pe mine, dar eu nu am mai vorbit cu ea foarte mult pentru că i-am zis că nu mă face fericit cu opulența din capul ei. Dacă observați în articolul pe care l-ați făcut dumneavoastră, îmbrăcămintea, cap coadă, era cumpărată de mine.După aceea, eu trebuia să plec în Abu Dhabi, aveam o treabă, aveam masă în Loft la Black Party, dar n-am vrut să merg fiindcă aveam treabă în Abu Dhabi. N-am plecat și ea brusc nu-mi mai scria nimic. Din anturajul ăsta comun pe care-l avem, dacă n-am putut să plec în Abu Dhabi, am sunat și am anunțat că merg la masa mea din Loft. Pentru că, inițial, era masa mea la care a venit și domnul Donca. Eu nu eram și am aflat de la prieteni. Totuși, încercând să vorbesc cu ea am fost în Suceava. Și ea îmi zicea că se înțelege bine cu Donca. Pe bune?! Zic «Acum ești cu un bărbat căsătorit, care are 5 copii și a dat declarații peste declarații că o iubește pe nevastă-sa și pe copii?» Și ea zicea că are afacere cu ei, nu știu ce”, a declarat Ahmet Reyhan, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.