ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Am aflat cine e bărbatul găsit mort în mașina incendiată din parcarea Rulmentul, Șcheia

 Am aflat cine e bărbatul găsit mort în mașina incendiată din parcarea Rulmentul, Șcheia. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și distrugere prin incendiere. Miercuri, la  orele 11:50 lucrătorii SPR 9 Şcheia au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că arde o mașină în parcarea fostei fabrici Rulmentul din sat/com. Șcheia, județul  Suceava.

 

,, A fost identificat autoturismul marca Mitsubitchi Lancer care prezenta urme de ardere în habitaclu, prezentând la sosirea echipajului de poliție urme de carbonizare, incendiul fiind lichidat de cele două autospeciale ISU cu apă și spumă.,,a transmis IPJ Suceava.

Din interiorul autoturismului a fost extrasă o persoană de sex masculin care ulterior a fost identificată în persoana proprietarului, respectiv Hreceniuc Iosif Ion, de 51 ani,  domiciliat în . Suceava.

Din verificările efectuate păână în prezent a rezultat faptul că acesta era diagnosticat medical cu depresie severă și că acesta mai avusese o tentativă suicidală în data de 03.05.2024 când a înghițit un număr de 30 de pastile, la acea dată fiind transportat în stare de inconștiență la Spitalul Județean Suceava.

Cadrele medicale din cadrul Serviciului Județean de ambulanță au constatat decesul acestuia, iar cadavrul a fost ridicat de către angajații Efemer urmând a fi efectuată necropsia de către S.M.L. Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă” faptă prev. de art. 192 alin. (1) din Codul Penal și „distrugere prin incendiere” faptă prev. de art. 253 alin. (4) din Codul Penal.