BREAKING NEWSSĂNĂTATE

„Alexia are doi îngeri: frăţiorul ei şi doamna doctor Sidonia Susanu”

Tatăl Alexiei, fata care a ajuns cu braţele amputate după un grav accident de circulaţie, a postat un mesaj de mulţumire pentru medicul care a condus operaţia maraton a fiicei sale. Bărbatul spune că fata lui are acum doi îngeri.

Fără a folosi cuvinte deloc mari, tatăl copilei care acum are şansa la o viaţă normală, spune că medicul Sidonia Susanu este un înger printre oameni.

Aşa cum aţi putut afla în premieră în Monitorul de Botoşani, Alexia a fost supusă unei operaţii de 20 de ore. În urma intervenţiei, o echipă de 11 medici a reuşit să îi reataşeze braţele amputate. „Cuvintele sunt prea mici pentru a putea exprima şi pentru a putea descrie un astfel de om. Nu stiu dacă aş putea eu, ca părinte, să mulţumesc îndeajuns acestui înger. Alexia are doi îngeri. Frățiorul ei Eric Tudose şi doamna doctor Sidonia Susanu!”, a scris tatăl fetei după operaţie.

Bărbatul îşi continuă postarea mulumindu-i medicului care l-a readus la viaţă, după ce a simţit că totul se năruia, după accidentul de la Paşcani. „Mulţumesc din sufletul meu păcătos. Mulţumesc Sidonia Susanu! Mi-aţi miluit familia. M-aţi readus la viaţă”, a încheiat tatăl Alexiei.

La fel ca în fotografie, şi în ziua de sâmbătă, 17 decembrie, se pare că Alexia a avut alături de ea doi îngeri. Fratele care s-a rugat pentru ea şi medicul care a reuşit un miracol.

sursa: monitoruldebotosani.ro