ANUNȚPUBLICITATE

Acesta este cel mai bun tapet pentru camerele de copii, conform designerilor

Căutați o modalitate garantată de a umple camera copilului cu stil, culoare, bucurie și entuziasm? Aruncați-vă ochii spre fototapet.

Puterea tapetului de a transforma o cameră nu poate fi subestimată, însă părinții ezită adesea să îmbrățișeze pereții tapetați pentru camerele copiilor. Ei se tem că cei mici vor strica hârtia sau că vor alege modelul greșit pentru a parcurge distanța până în anii de echipă. Am dori să vă convingem să acordați o șansă unui tapet pentru camera copilului.

 

În acest ghid, am răspuns la întrebările presante despre cel mai bun fototapet pentru camerele copiilor. Experții, care se întâmplă să fie ei înșiși părinți, au împărtășit îndrumările lor pentru alegerea unui tapet.

 

Fie că tapetați un perete, toate cele patru sau chiar tavanul, adăugarea unui model la baza unei camere va ridica instantaneu aspectul și va da un punct de vedere camerei dvs. Să trecem la tapet!

Ce este mai bine: tapet lipit sau autoadeziv?

Ambele au avantaje, dar pentru camerele de copii, tapetul autoadeziv (sau detașabil) are un ușor avantaj. Există mai multe modele disponibile în hârtiile tradiționale, iar hârtia instalată este mai permanentă decât un produs autoadeziv. Hârtiile pre-lipite pe care le puteți umezi și apoi atașa la perete pot reduce o parte din munca de etapă a tapetului.

 

Opțiunile de fototapet autoadeziv, pe de altă parte, sunt cel mai ușor de instalat, deoarece le puteți trage înapoi și le puteți lipi din nou dacă faceți o greșeală. Dar și mai important, majoritatea hârtiilor de perete autoadezive sunt șterse și ușor de îndepărtat. În timp ce ați putea fi tentat să alegeți un fototapet din vinil pentru reputația sa de ușor de curățat, un politeiat va arăta și se va simți mai mult ca un tapet adevărat, în timp ce vinilul de tip peel-and-stick poate avea un aspect plasticat.

Ar trebui să tapetez un singur perete sau pe toți patru?

Există o tendință de lungă durată de fototapet pe pereți de accent, dar experții avertizează că este greu de realizat corect. Experții observă cum peretele de accent cade în dizgrație în rândul clienților. Sunt mai puțini pereți de accent și mai mulți oameni care fac toți cei patru pereți. Vedem cu siguranță această tendință de maximizare în spațiul tapetului.

 

Dacă doriți să faceți un perete de accent, acesta ar trebui să fie punctul focal al camerei și peretele principal. Culoarea celorlalți trei pereți ar trebui, de asemenea, să aibă o legătură directă cu tipul de fototapet ales. Un colțișor este întotdeauna un loc natural pentru a tapeta un perete de accent.

Pot tapeta un tavan?

Da! 100 la sută, dar angajați un profesionist care să o facă. Există mai multe avantaje în a tapeta tavanul în loc de pereți: este mai puțin costisitor decât tapetul pe toți cei patru pereți, nu există pericolul ca copiii să coloreze pe el și vă permite să fiți mai flexibil cu modificările la restul camerei.

Ce modele de tapet sunt cele mai bune pentru camerele copiilor?

Săriți peste tipurile de fototapet aglomerate sau cu motive mari pentru dormitorul unui copil, deoarece un motiv foarte îndrăzneț poate deveni învechit, rapid. Căutați în schimb ceva simplu, cu o notă de fantezie. Dacă v-a picat pe un model megawatt, gândiți-vă să îl folosiți în spatele unei biblioteci sau în interiorul unui dulap pentru un moment de surpriză veselă.

Cum aleg un model care va crește odată cu copilul?

Chiar dacă știți că sunteți în căutarea unui design de fototapet simplu, dar distractiv, poate fi totuși greu să vă orientați spre un design cu longevitate. Designerii au menționat modelele de bază (dungi, carouri) și imprimeurile inspirate din natură (animale, flori, frunze) ca fiind alegeri sigure care vor rezista mult timp după anii preșcolari.

 

Camerele pentru copii sunt cu siguranță un loc în care vă puteți lăsa imaginația să zburde și să introduceți culori, imprimeuri și modele într-un mod interesant și poate mai distractiv decât restul casei.