ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Aceasta e pensiunea iubitului judecatoarei . RUBINIA din Solca cunoscută pentru seri cu muzică populară, manele dar și muzică lăutărească

Pensiunea RUBINIA  din Solca este patronată de iubitul judecătoarei.. Unitatea hoteliera era la mare căutare. Pagina de facebook e plină de tot felul de tineri care petreceau seri de neuitat aici.

RUBINIA-un proiect foarte drag nouă! Am implicat resurse, oameni, idei în realizarea unei locații ,, așa este prezentată de conducerea pensiunii, unitatea de turism pe pagina de facebook.

Pensiunea era la mare căutare nu numai de lumea bună ci și de tot felul de tineri  care își doreau să petreacă seri de neuitat.

Aici au cântat interpreți de muzică populară renumiși maneliști și formații lăutărești. Locația este ridicată într-o zonă superbă. Din imaginile postate pe internet se vede cum zeci de tineri sunt imortalizati cu pahare cu bautua in mana sau consumand si care cel mai probabil se urca apoi la volan.

 

Ciprian Cotoară din Solca deține o pensiunea unde traficanții de droguri își dădeau întâlnire.   Acesta ar fi cerut şi primit 30.000 de euro de la o persoană pentru a-i influenţa pe magistraţii Curţii de Apel Suceava în vederea achitării unei persoane.

Nu este de mirare eșecul procuorirlor DIICOTși a polițiștilor BCOO la percheziții la traficanți de droguri. Județul era impanzit in lung si in lat de zeci de asemenea traficanți. Ramane de vazut daca procurorii de la nivel  central vor peria si zona Humorului, o altă zonă în care a fost păstrată tăcerea asupra unor indivizi afaceriști dar implicați în trafic de droguri.

 

 

 

 

 

 

 

Curtea de Apel Bucureşti a admis propunerea, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru trafic de influenţă

”Inculpatul a pretins de la o persoană suma de 30.000 de euro, bani pe care i-a şi primit, în două tranşe, în perioada octombrie – noiembrie 2021, pentru a-şi exercita influenţa asupra magistraţilor de la Curtea de Apel Suceava în vederea obţinerii unei soluţii de achitare a unei persoane trimise în judecată pentru infracţiunea de refuzul de recoltare a probelor biologice”, au arătat procurorii.

Potrivit sursei citate, judecătoare este cercetată pentru complicitate la acest trafic de influenţă, respectiv că, fără a promite că va influenţa în mod direct magistraţii dintr-un complet învestit cu judecarea unei cauze, prin prezenţa sa la întâlnirea dintre martorul denunţător (cumpărător de influenţă) şi o altă persoană, i-a creat martorului denunţător convingerea că respectiva persoană are influenţă asupra magistraţilor şi îi poate influenţa pentru obţinerea unei hotărâri de achitare. În acest mod, inculpata a facilitat obţinerea de către inculpat a sumei de 30.000 de euro.

O judecătoare de la Tribunalul Suceava, Ana Maria Chirilă, căreia i se aduc mai multe acuzaţii, a fost iniţial reţinută pentru 24 de ore şi ulterior arestată preventiv. Ea ar fi dat persoanelor vizate informaţii din dosare instrumentate de DIICOT, inclusiv că urmează percheziţii şi că sunt supravegheaţi. De asemenea, este acuzată de consum de droguri şi că ar fi pus locuinţa la dispoziţia altor persoane pentru consum de stupefiante.

Femeia este acuzată de: folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii (2 fapte) şi a infracţiunii de favorizarea infractorului (2 fapte); luare de mită; complicitate la trafic de influenţă; deţinere de droguri pentru consum în formă continuată (5 acte materiale); punere la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, în formă continuată (3 acte materiale).

”S-a stabilit că inculpata, în perioada 11-14 noiembrie 2022, în baza prerogativelor specifice funcţiei de judecător pe care o exercita, a luat cunoştinţă de informaţii nepublice privind actele de urmărire penală şi măsurile dispuse într-un dosar DIICOT (dosar aflat în faza de urmărire penală), respectiv informaţii privind percheziţiile domiciliare ce urmau a fi efectuate, pe care le-a pus la dispoziţia altor persoane prin intermediul cărora au ajuns şi la alte persoane interesate”, arătau procurorii

De asemenea, în perioada aprilie – septembrie 2023, inculpata ”a luat cunoştinţă de informaţii nepublice privind actele de urmărire penală şi măsurile dispuse într-o altă cauză DIICOT, informaţii pe care în mod direct şi prin intermediul altor persoane le-a pus la dispoziţia unor persoane interesate”.

”Referitor la infracţiunea de favorizarea infractorului, s-a reţinut că divulgarea către persoanele cercetate a faptului că erau vizate de măsuri de supraveghere tehnică sau percheziţii a fost de natură să pericliteze cercetările în cauzele respective”, a mai transmis sursa citată.

.

Judecatoarea Ana Maria Chirilă, Ciprian Cotoară și  Marian Pânzari au fost arestați pentru 30 de zile într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Inalta Curte de Casați și Justiție.

 

Pensiunea Rubinia este înconjurată de pădure,departe de zgomotul de la oraș.

 

 

Aici au sustinut programe pentru invitati Ionuț Manelistul, Sorin Costiuc, Margareta Clipa. Dar așa cum susține adminsitratorul Ciprian Cotoară pe pagina de facebook, au avut loc și seri ,,păcătoase,,

sursa foto: Facebook Pensiunea Pubinia

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.