ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Accidentul aviatic din Suceava, în care doi oameni și-au pierdut viața, învăluit încă în mister. Nimeni nu știe când s-a prăbușit cu exactitate avionul

Autorităţile nu ştiu până în acest moment care este ora exactă la care s-a prăbuşit avionul. Noroiul din zonă a îngreunat accesul salvatorilor ISU care au ajuns lângă epavă după 20 de minute de la primul apel dat prin 112. În această dimineaţă, criminaliştii s-au întors să caute noi probe necesare în anchetă.

Încă de la primele ore, criminaliștii s-au întors la fața locului pentru a relua cercetările, iar de puțin timp au ajuns aici și cei de la Autoritatea de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile și desfășoară și ei cercetări, adună probe pentru a stabili dinamica accidentului.

Potrivit informațiilor de până acum, avionul ar fi decolat în jurul orei 13.00. Un localnic din zonă ar fi descoperit avionul de mici dimensiuni și a alertat autoritățile. Locul unde s-a întâmplat este la aproape trei kilometri de aerodromul Frătăuți, de unde ar fi decolat aeronava.

 

Anchetatorii vor ridica aeronava și vor stabili cu exactitate, în urma unei expertize, ce a dus la producerea evenimentului.

Mesaj al unui prieten al pilotului decedat in Hurjuieni:

R.I.P. Marcel Iliese . Nici acum nu-mi vine sa cred ca ai plecat asa de repede! Ne cunosteam de peste de 20 de ani….
Aviatia militara si civila, numismatica si faleristica a ramas fara un membru semnificativ 🙁 Zbor lin spre cer prieten drag!