GENERAL

Accident teribil în jud. Suceava, un copil și 5 adulți au ajuns la spital

Accident teribil duminică, pe o șosea din județul Suceava. Un copil și 5 adulți au ajuns la spital, după ciocnirea dintre 2 autoturisme care veneau din sens opus.

S-a întâmplat pe raza localității Poiana Stampei. La locul accidentului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere dotată cu echipament pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD cu sprijinul unui echipaj SAJ.

În urma evenimentului 5 adulți și un minor au fost  transportați la spital.

n urma accidentului de la Poiana Stampei, la Spitalul Judetean au ajuns 5 pacienti stabili hemodinamic si respirator : un barbat de 40 de ani care a ramas internat in sectia de Ortopedie, o femeie de 37 de ani cu traumatism cranio-facial minor si traumatism toracic minor care nu are indicatie de internare, o femeie de 62 de ani cu traumatism cranio cerebral de nivel mediu, traumatism la nivelul coloanei cervicale si traumatism toracic a refuzat internarea, o femeie de 34 de ani policontuzionata fara indicatie de internare si un copil de 5 ani cu o fractura la nivelul antebratului drept tot fara indicatie de internare

accident