ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Accident rutier pe DN 2 . Circulația este oprită temporar pe DN 2 Suceava – Rădăuți, în zona localității Pătrăuți

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este oprită temporar pe DN 2 Suceava – Rădăuți, în zona localității Pătrăuți, județul Suceava, după ce două autoturisme au fost implicate într-o coliziune. În urma accidentului, cei doi conducători auto necesită îngrijiri medicale la fața locului.

,,Intervin pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ.
Este vorba despre un accident rutier între două autovehicule, din care au rezultat două victime, una dintre acestea fiind încarcerată,, a transmis ISU Bucovina Suceava.
Persoana încarcerată, a fost extrasă de către echipajul pentru descarcerare și predată echipajelor medicale și paramedicale.
Ambele victime, conștiente și cooperante, vor fi transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de deplasare. Poliția rutiera a preluat cercetarile