ACTUALITATELOCAL

Accident rutier la Falcău – Brodina: trei copii răniți ușor, după ce o șoferiță a adormit la volan

Accident rutier la Falcău – Brodina: trei copii răniți ușor, după ce o șoferiță a adormit la volan.În acest caz, poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

 

Pe 7 august 2024, în jurul orei 16:00, un accident rutier a avut loc pe DJ 209 G, în localitatea Falcău, comuna Brodina. Georgeta C., în vârstă de 40 de ani, din comuna Bilca, a adormit la volanul autoturismului său VW Golf, în care se aflau și trei copii: Alexandru Marius C. (11 ani), Denisa Maria C. (15 ani) și Alexandra C. (14 ani).

Din cauza oboselii, șoferița a pierdut controlul mașinii, intrând pe contrasens și lovind un cap de pod. În urma impactului, atât conducătoarea auto, cât și cei trei pasageri au suferit răni ușoare.

Victimele au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal Rădăuți de către două echipaje SMURD și un echipaj SAJ. Georgeta C. a fost diagnosticată cu „traumatism ușor”, Denisa Maria C. cu „echimoză la ochiul drept”, Alexandra C. cu „contuzie la membrul inferior stâng”, iar Alexandru Marius C. cu „contuzie la membrul inferior drept”.

Testată cu aparatul alcooltest, Georgeta C. a avut un rezultat de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-a fost recoltată și o probă de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz, poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.