GENERAL

Accident rutier în Iaslovăț

Accident rutier în Iaslovăț.

Ieri, orele 09:46, organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Rutier, au fost sesizate de către organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Milișăuți, cu privire la faptul că pe raza localității Iaslovăț s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită ușor.

Luni, în jurul orei 09:20, B.  Vasile, în vârstă de 74 de ani, din comuna Arbore, județul Suceava, în timp ce conducea un atelaj hipo pe DN2K, pe raza com. Iaslovăț, având direcția de deplasare dinspre com. Arbore către orașul Milișăuți, s-a dezechilibrat și a căzut din atelajul hipo, după care cabalina care tracta atelajul s-a speriat și și-a continuat deplasarea, acroșând autoturismul marca DACIA, care era staționat pe partea dreapta în afara părții carosabile.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui B. Vasile, avarierea atelajului hipo și avarierea autoturismului marca Dacia.

Victima a fost transportata cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu ”traumatism toraco-lombar” – rănit ușor.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de  „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. și ped. de art. 196 alin. (2), (3) din Codul Penal.