ACTUALITATENAȚIONAL

Accident grav, pe A1. Microbuz de transport pasageri, strivit între două tiruri: 4 morți, 2 răniți. Numărul victimelor ar putea crește

Update/Salvatorii ISU au confirmat cinci decese până în acest moment. Datele nu sunt finale, întrucât mașina a fost distrusă complet și este, în continuare, extrem de dificilă identificarea numărului de victime. Autoturismul strivit avea 8+1 locuri.

Stire initiala

Un grav accident de circulație s-a produs, marți dimineața, pe Autostrada A1, în zona localității Ciorogârla. Un microbuz de transport persoane, un autoturism și două autotrenuri au fost implicate. Cel puțin două persoane au fost rănite și cel puțin 4 au murit. Este posibil ca numărul morților să fie mai mare. Fiarele contorsionate fac imposibilă, momentan, gestionarea acestora.

Accident grav, marți dimineața, pe A1 București-Pitești, la km 17, sensul de mers spre București.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și două autotrenuri. Unul dintre autoturisme a fost prins între cele două tiruri, accesul către victime fiind extrem de dificil

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU București, între cele două tiruri care s-au ciocnit pe autostradă a fost prins un microbuz cu opt locuri, iar în acest moment nu se cunoaște numărul victimelor.

Polițiștii au aflat că este vorba despre un microbuz după numărul de înmatriculare.În prezent, se acționează pentru descarcerare. Cel puțin două persoane au fost rănite: șoferul din tirul galben și șoferul autoturmismului albastru. Cel din urmă a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca, din Capitală.

„La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 8:14, polițiștii Brigăzii Autostrăzi A1 au fost sesizați cu privire la faptul că, pe autostrada A1 km 17, în zona localității Ciorogârla, pe sensul de mers Pitești- București, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 tiruri și 2 autoturisme, soldat cu rănirea mai multor persoane.”, au transmis polițiștii, înainte ca salvatorii să ajungă la persoanele strivite.