ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Accident de munca SC RARAUL RA Câmpulung Moldovenesc

Accident de munca SC RARAUL RA Câmpulung Moldovenesc. La data de 23.10.2022, ora 01.30, lucrătorii  Poliţiei mun. Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați telefonic  de  către asistentul medical de serviciu la C.P.U. al Spitalului Mun. Câmpulung Moldovenesc, despre faptul că la această unitate a fost transportată o persoană care a fost  victima a unui accident de muncă la S.C.  RARAUL S.A. din mun. Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava.
     La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Câmpulung Moldovenesc, care a constatat următoarele:
     La Spitalul Mun. Câmpulung Moldovenesc, identificăm pe numitul Alexandroaie Mirel Daniel din localitate, angajat al S.C.  RARAUL S.A. din mun. Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava, care a declarat verbal și ulterior în scris, faptul că din neatenție în timp ce manipula un furtun cu apă utilizat pentru curățarea unui aparat de producție, s-a atins cu mâna stângă de o bucată de tablă cu rol de protecție a utilajelor, rănindu-se.
      La sediul S.C. RARAUL S.A din mun. Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava, numitul Alexandroaie Mirel Daniel a indicat cele declarate cu ocazia cercetării la fața locului.
     Este cunoscut că Alexandroaie Mirel Daniel este angajat al S.C. RARAUL S.A din mun. Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava, de circa 6 ani, are efectuat instructajul privind protecția muncii în data de 03.10.2022 la sediul societății.
            La Spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc, a fost stabilit următoarul diagnostic pentru Alexandroaie Mirel Daniel, constând în: plagă prin tăiere, față dorsală, mâna stângă, fiind consultat conform unei Foi de zi medicale, fără a rămâne internat și fără a se recomanda concediu medical.
    Cercetările vor fi continuate de lucrătorii B.I.C.