ACTUALITATE

Accident de munca la Ambro

Ieri, la orele 14.09, ofițerul de serviciu din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a fost informat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a suferit un accident de muncă în timp ce se afla în timpul programului, respectiv la S.C. AMBRO S.A. din mun. Suceava, str. Calea Unirii, nr. 24, jud. Suceava.

Ieri, în jurul orelor 13.30, P.  Adrian, angajat în calitate de muncitor calificat al S.C. AMBRO S.A. din mun. Suceava, jud. Suceava, în timp ce se afla în timpul programului de lucru și efectua unele lucrări cu ajutorul unui utilaj, aceasta și-a prins antebrațul stâng în utilajul respectiv, suferind leziuni. Din acest motiv, un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, l-a transportat pe Adrian la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, în vederea acordărilor îngrijirilor medicale.

În urma consultului medical s-a stabilit următorul diagnostic prezumtiv: „plagă strivită antebraț stâng”.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de lucrătorii Poliţiei de Proximitate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare din culpă şi neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă fapte prev.şi ped.de art. 196, alin. (1) şi (3) , art. 349, alin (1) şi art. 350, alin (3) din Codul Penal.