ACTUALITATE

Accident cumplit în Bihor! Un microbuz plin cu refugiați din Ucraina s-a răsturnat – Se intervine urgent

Un accident rutier în care au fost implicate 11 persoane din Ucraina a avut loc, în această seară, în judeţul Bihor. Un microbuz s-a răsturnat pe DN19 la ieșirea din localitatea Valea lui Mihai.

„În jurul orei 18.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19, la ieșirea din localitatea Valea lui Mihai spre Curtuișeni, eveniment în care au fost implicate 11 persoane, din care șase adulți și cinci minori aflați într-un microbuz cu numere de Ucraina.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Valea lui Mihai cu ambulanța SMURD a subunității și cu o autospecială de intervenție, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și pompierii militari paramedici au evaluat persoanele implicate în accident și au acordat îngrijirile care se impuneau unui bărbat și unei femei, cele două victime fiind transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea”, a transmis ISU Bihor