BREAKING NEWS

Accident cu o victima intre două autoturisme. Unul s-a răsturnat pe cupola

– La 20.04.2023, în jurul orei 10.00, o femeie  de 47 ani, din com. Șcheia, se deplasa cu autoturismul marca Opel, pe DN2, împreună cu soțul, în calitate de pasager pe scaunul din dreapta față, din direcția Orașului Siret către Municipiul Suceava. Din sensul opus de mers, respectiv Municipiul Suceava către Orașul Siret, Cîrstiuc Nicolae Adrian, de 38 ani, din oraș Siret, în calitate de șofer, cu auto marca VW Touran, cu nr. de înmatriculare provizorii împreună cu Cîrstiuc Mihai, în calitate de pasager pe locul din dreapta față și Cîrstiuc Elena, pasageră pe bancheta din stânga spate, au intrat în coliziune laterală, ambele autoturisme ieșind în decor. Autoturismul Opel, a fost găsit răsturnat pe cupolă, pe partea dreaptă a sensului de deplasare către orașul Siret, iar autorismul VW, în decor, pe sensul opus. Ambele autoturisme prezentau avarii.

Deoarece Cîrstiuc Elena, de 59 ani, din com. Mușenița,  acuza dureri la nivelul capului, aceasta a fost transportată la UPU Suceava, unde a fost diagnosticată cu ” tcc fără prierderea cunoștinței prin accident rutier.”, fiind rănită ușor.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Acestora le-au fost prelevate câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de  „vătămare corporală din culpă”.