ACTUALITATEULTIMA ORĂ

Absolvenţii şcolilor de agenţi au primit uniforme mai mici sau mai mari, deşi s-au făcut probe pentru ele. Sindicaliştii din Poliţie: „Sunt pregătite tunuri de zeci de milioane de euro”

Absolvenţii şcolilor de agenţi ar fi primit uniforme mai mici sau mai mari, deşi s-au făcut probe pentru ele, anunță Sindicaliştii din Poliţie. În aceste condiții, cei aproximativ 1.800 de poliţişti încearcă în continuare să le schimbe între ei sau să le retuşeze.,,

,,Umilința este prima

 lecție predată de “sistem” colegilor care recent au absolvit școlile de agenți de poliție.
După ce au fost măsurați de 3 ori, au trecut prin 2 probe, la final, agenții au primit uniforma să fie “la număr”. Adică școlile și-au eliberat magaziile de stocurile de uniformă doar pentru a puncta alocarea tuturor elementelor din norma de echipare prevăzută de ordin, fără să țină cont de măsurile polițiștilor cărora le-au distribuit-o.
În aceste condiții, cei aproximativ 1800 de polițiști s-au trezit cu uniforme cu 3 numere mai mari sau mai mici pe care încearcă în continuare să le schimbe între ei sau să le retușeze.
Și toate acestea se întâmplă în contextul în care se va schimba actuala uniformă și sunt pregătite tunuri de zeci de milioane de euro, cel mai probabil realizate cu firme de casă ale apropiaților din “sistem”.\,, arata Sindicatul EUROPOL