ACTUALITATENAȚIONALULTIMA ORĂ

A plecat la munca la Mănăstirea „Petru și Pavel” din Botoș, Vatra Dornei. si a disparut fără urmă

Un ieșean  plecat la muncă, la mănăstire, în Vatra Dornei, a fost dat disparut. El ar fi  pornit spre Iași dupa ce nu ar mai  fi fost de lucru , dar nu a mai ajuns. Familia îl caută cu disperare, deoarece acesta nu are acte, bani sau telefon. Bărbatul nu este cunoscut cu boli psihice, dar este o fire ce intră rapid în panică

Bărbatul în vârstă de 52 de ani, din comuna Vlădeni, județul Iași, a plecat la muncă, la mănăstire, în Botoș, Vatra Dornei, împreună cu alți doi bărbați. Aceștia au lucrat o perioadă acolo, însă, după aceea, li s-a comunicat că nu mai este nevoie de serviciile lor. În data de 16 septembrie, a pornit spre Iași, dar nu a mai ajuns. Familia îl caută cu disperare, a depus sesizare și la Poliție, dar, din nefericire, nu s-a găsit nicio informație despre Mihai Ciorpăcuț.

A plecat la muncă, la mănăstire, și a dispărut fără urmă

Familia îl caută cu disperare pe Mihai Ciorpăcuț care ar fi dispărut de 10 zile, fără urmă. Bărbatul ar fi plecat să muncească la Mănăstirea „Petru și Pavel” din Botoș, Vatra Dornei, și când a înțeles că nu mai are de muncă a pornit spre Iași, dar nu a mai ajuns.

„A plecat din sat cu cineva. Au lucrat împreună, așa au spus. În ziua aceea, i-ar fi dat pe colegi afară din cameră pentru că dorea să se culce. Ei au ieșit și l-au lăsat singur. Sunt oameni de încredere, ajută la nevoie. A plecat fără bani, fără buletin și nu are telefon. În dimineața de 16 septembrie (n.r. – 2022), pe la 6:20, a mers la un călugăr de acolo și a cerut o pereche de pantaloni, el având bagajul în cameră. Atunci a spus că va găsi o secție de poliție să îl ducă acasă”, declară, în lacrimi, Roxana Ciorpăcuț, fiica bărbatului dispărut.

Mihai Ciorpăcuț a fost văzut pentru ultima dată pe 16 septembrie 2022 la Mănăstirea „Petru și Pavel” din Botoș, Vatra Dornei. Acesta merge șchiop și are obrazul stâng umflat. Bărbatul nu are acte de identitate asupra sa, bagaje sau telefon. Pentru că a plecat inopinat, lucrurile personale au rămas în camera în care s-a odihnit.

Persoanele care au informații ce ar putea duce la găsirea lui sunt rugate să apeleze fiica, Roxana Ciorpăcuț, la numărul de telefon 0742778962 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție din zonă.

sursa:bzi.ro