ANUNȚ

A murit jurnalista Iulia Marin. Drum lin printre stele!

Jurnalista Iulia Marin a fost găsită fără suflare în propria locuinţă din Bucureşti. Pe 30 aprilie ar fi împlinit 33 de ani.

Veste tristă în lumea presei: a murit tânăra jurnalistă Iulia Marin, care lucra la Libertatea. Cauzele decesului nu sunt deocamdată cunoscute. Anunţul a fost făcut chiar de colegii săi.

„Marți, 18 martie, polițiștii Secției 21 din Capitală și proprietara apartamentului în care locuia au găsit-o pe colega noastră fără suflare. Ea locuia singură în zona Uverturii din cartierul Militari. Cauzele decesului vor fi stabilite de medicii de la Institutul Național de Medicină Legală (INML) în următoarele zile.

Născută pe 30 aprilie 1990 la Pitești, Iulia Marin s-a remarcat, încă din primii ani de presă, prin duetul care desăvârșește un jurnalist. Scria simplu și frumos.  În 11 ani de meserie, ea a trecut pe la Adevărul, PressOne, Recorder, Gândul și Libertatea.

Drum lin printre stele! Vei străluci in Ceruri așa cum străluceai in scris pe pamant! Mult prea repede ai plecat de langa noi!

Dumnezeu sa te ierte si sa te așeze în Împărăția Cerurilor!