ANUNȚ

A murit Adi de la Brad, cel cunoscut și ca „Guru din Apuseni”

A murit Guru din Apuseni. Bărbatul, pe numele lui adevărat Adrian Ardelean Fărcaş, a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, după ce a început să se simtă rău.

Medicii au descoperit că acesta avea o infecţie gravă la plămâni, dar şi ocluzie intestinală.

Ieri, Guru din Apuseni a suferit o hemoragie digestivă de amploare și a fost intubat, au anunţat medicii de la spitalul din Deva, acolo unde a fost internat.

În această dimineaţă, Adi de la Brad a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Asociația „Copii Soarelui” a fost coordonată de Adrian Ardelean Farcaș, cunoscut în zona că  „Adi de la Brad”. A fost miner și se lăuda cu capacitățile sale extrasenzoriale. Polițiștii s-au sesizat, în urmă luna aprilie a acestui an, după ce au apărut mai multe informații că în comunitate se întâmplă lucruri ciudate. Este vorba de infracțiuni prin care persoanele care ajung acolo ar fi private de libertate, iar femeile sunt hărțuite sexual.

Una dintre tinerele care l-a cunoscut pe guru-ul comunității este chiar o fosta cântăreață. Damia Salloums spune că și-a depăşit frica. Într-o filmare postată pe o rețea de socializare fata povestește ce a trăit în centrul de meditații de la Dumbrava de Sus.

„Adevărul e că nu știu ce face acest om care deține acest loc (…) Dar prin tot ce face e contrar, manipulează, cei din jurul lui sunt manipulați prin frică, nu au putere de decizie, se bagă în viața lor familială și sexuală.”, povestește tânăra.