ACTUALITATELOCAL

A incercat improvizații pentru curentul eletric si si-a gasit sfarsitul

Barbat decedat dupa ce s-a electrocutat. Poliția Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 ieri seara, că Popa Ilie, de 72 ani, din comuna Dumbrăveni, a fost găsit decedat.

Batranul se afla în curtea domiciliului acestuia unde locuia fără forme legale situat în Câmpulung Moldovenesc, str. Alexandru Vlahuță, ocazie cu care a declarat verbal concubinei acesteia  că efectua improvizații la mai multe fire de cupru.

La aceeași dată, în jurul orei 20.20, femeia  s-a deplasat până la Popa Ilie pentru a-l chema în casă, ocazie cu care l-a găsit pe acesta în poziția șezut pe un scaun din plastic, fără a prezenta semne vitale, având la nivelul degetului mare al mâinii stângi, un fir de cupru de la un prelungitor.

În urma solicitării prin SNUAU 112, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a constat decesul lui Popa Ilie.

În urma discuțiilor purtate cu Nemțoi Felicia, aceasta a declarat verbal faptul că numitul Popovici Ilie suferea de probleme medicale, respectiv, probleme la inimă și probleme respiratorii.

Cu ocazia examinării cadavrului nu au fost identificate urme de violență sau alte leziuni.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.