BREAKING NEWSBURSA ZVONURILORSAREA IN BUCATEULTIMA ORĂ

A inceput campania electorală cu discursuri, întâlniri și petreceri. Cine are bani finanțează și cheltuie fără număr: Alooo…. Bucureștiul se vede cât se cheltuie

A început campania electorală. Nu de ieri, 8 Martie ci de ceva timp. Ieri au curs florile ca nicioadată. Că doar e an electoral.S-a mers si prin fabrici private, că alea de stat sunt demult distruse. S-a intrat in companii private la care politicienii nu au pus un deget. Vă mai amintiti cum doar in anii electorali,  politicienii și cei care râvnesc la locuri eligibile sunt văzuți printre oamenii de rând…

S-a mers si prin spitale și pe străzi pentru că fiecare vot contează. Reprezentantele sexului frumos s-au mulțumit cu o floare  și s-au și pozat că doar când o să mai ai ocazia să imortalizezi momentul pe peliculă  cu politicienii.

Doamnele și domnișoarele s-au mulțumit cu un simbol al primăverii  că de salarii are grijă politicianul  ca nu cumva să va  îmbogățiți,  să zburdați si sa aveti chef de proteste.

Romanul de rând a învățat deja să se târâie cu salariul. Au aparut si politicienii pe care ii vezi doar in campanii electorale. Si au un tupeu fantastic in zambete, in promisiuni si in ignorarea ziaristilor. ,,, Canidez cat vreau,, spune un parlamentar mason de Suceava.  Si se afla la al V-lea mandat. Si mai vrea unul.  Tot pe loc eligibil.  ..

Omul știe deja că e cineva și că cine ar avea curajul să îl infrunte… Primarii sunt amăgiți cu ceva de genul …când ajungeți la București mă sunați și vă ajut,, Plimbatul dosarelor. Județul arată jalnic pe total. Investitii puține, sucevenii ca milioane de români au luat drumul străinătățiii pentru a-și asigura un trai mai bun.

Campania electorală a început de ceva vreme. Unii au facut chiar și pelerinaje la duhovnicul Ardealului, s-a mers mai ales în comune la săteanul care trebuie scos la vot. si care poate fi mai ușor manipulat.  S-a făcut și o reuniune electorală ca  o nuntă, cu muzică, cu flori și bucate alese… Dar cine ar cheltui bani  fără a cere ceva la schimb?

In campanii electorale se promite si se minte. A spus-o cu curaj și Elena Udrea, fosta ministră a Turismului. In campanii electorale se vorbește și se curge cu promisiuni.

Cine are bani  cheltuie fără număr în partid.  Ai bani îți cumperi puterea. Nimeni nu intreabă de unde vin bani.  Or fi din donații și moșteniri. O fi vreo mătușa … Cu mamele bogate e mai greu….

Alooo…. Bucureștiul se vede cât se cheltuie pntru  loc eligibil…  .Dacă nu m-ați vrut pe o funcție în județ ….Asta este ….Lasați că s-a aranjat între timp…. Acum mă vedeți???? Alooo …Bucureștiul…

Cine are bani deține puterea în partid. Doar ca mai sunt si membri care o gandesc si stau deoparte .Partidul e impartit in doua tabere doar ca banii fac  UNIREA… DE voie, de nevoie se mai si tace in partid.  ,, Nu ma intrebati pe mine,, spune un lider de partid dupa ce a fost intrebat cam cat s-a cheltuit pentru ,, nunta,, de la palatul regal. Manipularea electorală e in floare… Suntem in 2024.

Si parcă niciun ziarist nu îndrăzneșete să critice.Totul este la superlativ, Oare de ce? Unde e presa care ar trebui să spună lucrurilor pe nume… E tacere  mare…parcă ca niciodată.