ACTUALITATELOCAL

A furat mancare in valoare de 122 lei. S-a ales cu dosar penal

A furat mancare in valoare de 122 lei. S-a ales cu dosar penal. Ieri, ora 09.00,  Secția de Poliţie Burdujeni a fost sesizată direct de către agentul de securitate la SC. Penny Market. SRL de pe strada Păcii, cu privire la faptul că a oprit după casa de marcat o persoană de sex masculin care a sustras mai multe bunuri din incinta magazinului.
În urma cercetărilor s-au constatat următoarele:
În camera de interpelare a magazinului SC. Penny Market. SRL a fost identificat R.I. , în vârstă de 21 ani, din Orș. Gura Humorului, care a sustras din incinta magazinului mai multe produse alimentare în valoare totală de 122 lei. Acesta a introdus produsele alimentare în ghiozdanul pe care îl avea asupra sa și a trecut de casele de marcat fără să achite contravaloarea bunurilor, fiind oprit ulterior de către agentul de securitate înainte să părăsească incinta magazinului.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt”.
Inca un dosar penal pentru furt de tigari si sucuri. Valoarea este de 600 de lei
Poliția mun. Rădăuți a fost sesizată telefonic ieri dimineațăm de un localnic că i-au fost sustrase bunuri dintr-un magazin.
În urma cercetărilor s-au constatat următoarele:
Imobilul aparținând S.C. ARDONIC S.R.L.  este situat în com. Horodnic de Sus, nr. 249, județul Suceava, la parter fiind amplasat magazinul mixt și restaurantul,iar la mansardă sunt amplasate camere de locuit. La 04.08.2023 în jurul orei 22.00 o persoană de sex masculin, profitând de neatenția angajaților și de faptul că afară era întuneric a pătruns pe o ușă laterală, în holul scărilor ce duce la mansarda imobilului, s-a ascuns în mansardă, iar ulterior, în jurul orei 00.30,după plecarea angajaților și a persoanelor din fața magazinului a coborât, a spart un geam de la o ușă interioară, intrând în magazinul mixt. Din magazin autorul a sustras 2 cartușe de țigări marca Kent,bere și băuturi răcoritoare,prejudiciul cauzat fiind în sumă de 600 lei.
Din investigațiile efectuate s-a constatat că autorul furtului este un tinerel de 17 ani, din comuna Horodnic de Sus.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”.