ACTUALITATELOCAL

A furat de 11 ori bani din automatele spălătoriilor auto din municipiul Suceava

În urma activităților investigativ informativ operative desfășurate de către lucrătorii din cadrul Politiei Municipiului Suceava – Biroul de Investigații Criminale, s-a reușit identificarea și totodată probarea activității infracționale a  lui S. Ionuț-Florin, din municipiul Suceava, care de la data de 13 iulie 2024 până la data de 10 august 2024 a sustras mai multe sume de bani, prin forțarea ușilor metalice aferente cutiilor boxelor spălătoriilor de tip Self Wash de pe raza municipiului Suceava.

Prin ordonanța organelor de cercetare penală din data de 13 august 2024 s-a dispus reținerea suspectului S.Ionuț-Florin pe o durată de 24 ore, acesta fiind acuzat de săvârșirea a 11 infracțiuni de furt calificat și a unei tentative la infracțiunea de furt calificat.

La aceeași dată, inculpatul S. Ionuț Florin a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava, acolo unde față de inculpat, s-a luat măsura arestului prevenitv pentru o perioadă de 30 zile, individul fiind introdus în Centrul de Rețineri și Arest Preventiv din cadrul IPJ Bistrița.