MONDEN

„A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată”: Selena Gomez reflectează emoțional asupra „celei mai proaste despărțiri” de Justin Bieber într-un nou documentar sfâșietor

Selena Gomez a dezvăluit că despărțirea ei din 2018 de Justin Bieber a fost „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată” în noul ei documentar Apple +, My Mind & Me.

Interpreta hitului Wolves, în vârstă de 30 de ani, care s-a întâlnit cu muzicianul Baby, în vârstă de 28 de ani, în mod intermitent timp de opt ani, a declarat că a simțit că ‘cea mai rea despărțire din toate timpurile’ trebuia să se întâmple pentru ca ea să învețe să ‘se aleagă pe sine și să aleagă din nou viața’.

Despărțirea a fost sursa de inspirație pentru cântecul ei de succes din 2020, Lose You to Love Me, vedeta spunând: „Totul a fost atât de public. Mă simțeam bântuită de o relație din trecut pe care nimeni nu voia să o lase baltă. Apoi am trecut peste asta și nu mi-a mai fost frică.

‘Simt că a trebuit să trec prin cea mai mare suferință posibilă și apoi să uit totul dintr-o dată, a fost foarte derutant. Dar cred că asta trebuia să se întâmple și, în cele din urmă, a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată’.