ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Ce spune Ioana Mititelu. O suceveanca a facut parte din echipa de productie a primului serial original Netflix filmat în România

,, În sfârsit,pe  23 noiembrie, este premiera “Wednesday”, regia Tim Burton, pe Netflix. După aproape 1 an de zile în care am făcut parte din echipa de producție a acestui proiect, vine un moment pe care l-am așteptat. Un moment care vine cu satisfacția rezultatelor întregii echipe, care te face să îți amintești cu drag de toate bucuriile, de toate situațiile neprevăzute, de toate dificultățile, de toate zilele care au fost.
Nu pot decât să mă bucur de faptul că România se află pe lista alegerilor producătorilor și a primit nume importante din industria cinematografică precum: Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Christina Ricci, Luis Guzman, Gwendoline Christie, etc. Și, da, am avut și 2 actori români, Victor Dorobanțu și George Burcea! 🤩
Am petrecut momente de neuitat, cu o echipă profesionistă și minunată. Oameni alături de care, toate nopțile lungi au trecut mult mai repede și fiecare impas l-am putut depăși doar împreună: Kristine Popovici, Ana Ineni, Corina Niță, Irene Maria, Daniela Soare. Au trecut câteva luni de când am terminat filmările, dar sentimentul de dor rămâne. Este lege scrisă pentru fiecare producție încheiată. Am fost mulți, foarte mulți, iar fiecare om în parte a contat și nu te poți rezuma doar la câteva nume.
Pe scurt, a fost frumos, iar mâine, într-o zi de miercuri, apare “Miercuri”, filmat în întregime în #România 💕.,, spune Ioana Mititelu, suceveanca ce a facut parte din parte din echipa de productie a primului serial original Netflix filmat în România.
Mihai Dimian,prorector la USV Suceava:

Mă bucur că din echipa de producţie a primului serial original Netflix filmat în România a făcut parte şi un Lector de la programul de Media Digitală al USV. Felicitări Ioana Mititelu şi mult succes în continuare! Lansarea are loc mâine. Coordonat de Tim Burton şi cu actori precum Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán.