ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

700 de invitați! Fiul primarului PNL Mihăiță Negură s-a cununat religios

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, socru mare. Petrecere în PNL  noaptea trecută. 700 de invitați au participat la nunta fiului primarului PNL Mihăiță Negură, ofițerul de poliție Dan Negură.

Duminică a avut loc cununia religioasă și petrecerea. Părinți spirituali au fost președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan alaturi de soție și actorul Marin Barbu si soția. Cele două familii sunt prieteni apropiați ai edilului Mihaiță Negură.

,,Dumnezeu a lăsat să nu trăim singuri, să ne găsim perechea si împreună sa formăm un întreg. Pentru mine este o bucurie deosebită si un sentiment special să pot sa le fiu parinte spiritual Ancutei si lui Dan! Dumnezeu să vă ocrotească, să vă iubiți și să vă respectați în fiecare etapă a vieții voastre! Noi, nașii voștri promitem să vă rămânem mereu aproape si sa va călăuzim pașii!,, spune actorul Marin Barbu pe pagina sa de facebook.

Petrecere la CORT Bucovina. Flutur, Lungu, Bălan și Coman(PSD)

Dan Negură si  Anca Cheia au avut cununia civilă în luna septembrie 2021, insa din cauza restricțiilor impuse în starea de alertă în contextul pandemiei de coronavirus, petrecerea a fost amânată. Aleasa inimii este o tânără frumoasa, fosta MISS BOBOC 2015 la Colegiul Național de Informatica ,,Spiru Haret,, Suceava, Anca Cheia. ,, I love you to the moon and back ,, este unul din  mesajeșe de dragoste  postate de iubita si sotia ofițerului de poliție pe pagina de facebook.

Invitații cei mai mulți au fost din partea Partidului Național Liberal, colegi și prieteni ai primarului de la poalele rarăulu. Liderul Organizației Județene Gheorghe Flutur, deputatul Ioan Bălan, primarul Ioan Lungu dar și primarul Fălticeniului, Catalin Coman sunt doar câteva  personalități politice care au participat la nuntă. Nu au lipsit primarii PNL dar și alți primari de la alte partide din zona de munte.

sursa FOTO  facebook: Marin Barbu, Dan Negura, Anca Negura