GENERAL

7 percheziții la traficanți de persoane,trafic de minori si proxenitism

Procurorii procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Pitești efectuează 7 percheziții domiciliare în municipiul București și pe raza județului Ilfov într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor de trafic de persoane , trafic de minori și proxenetism.

În cauză s-a reținut că, din anul 2020 și până în prezent, suspecții au racolat prin inducere in eroare, dar și prin constrângere, 3 persoane vătămate minore și 2 persoane vătămate majore, pe care le-au obligat să practice prostituția în cadrul unui salon de masaj.
De asemenea, aceștia au determinat alte 3 persoane vătămate majore să practice prostituția in cadrul aceluiași salon de masaj obținând foloase materiale de pe urma activității acestora.
Pe numele suspecților au fost emise mandate de aducere, audierile urmând a fi efectuate la la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești.
Acțiunea beneficiază de sprijinul I.P.J. Argeș , I.P.J. Ilfov și B.S.I.J.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale.
Persoanele vătămate au beneficiat de consiliere psihologică, precum și de toate drepturile și măsurile de protecție prevăzute de Codul de Procedură Penală.