BREAKING NEWSPOLITIC

600 de femei din județ la Consiliul Politic Județean al OFSD Suceava

600 de femei membre PSD  din județ  si-au dat întîlnire astazi la Consiliul Politic Județean al OFSD Suceava desfărat la Prestige Ballrom din Suceava. Data fiind apropierea zilei de 8 Martie,fiecare femeie a primit câte un trandafir roșu. De altfel, Organizatorul evenimentului politic a fost lidera Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Suceava, Larisa Blanari, candidat la Parlamentul European. La reuniunea femeilor social democrate a fost invitata sa participe și Natalia Intotero, ministru al Familiei.

De la eveniment nu a lipsit conducerea PSD Suceava in frunte cu președintele Organizației Județene a PSD, senatorul Ioan Stan. Nu a lipsit nici candidatul PSD la funcția de primar la municipiului reședință de județ, Vasile Rîmbu.

La eveniment nu au fost invitați conducerile altor partide sau parlamentari inclusiv de la PNL, partid cu care social democrați sunt în coalție și au decis să meargă pe liste comune la PE.

Cele trei primarite PSD din județ: Maria Pleșca-Voitinel, Violeta Țaran-Berchișești și Maria Tomescu din Baia au venit alaturi de membrele Organizației Locale la întâlnirea socila democrata de astazi.