PUBLICITATE

5 motive pentru a folosi o perie rotativă

Uneltele de păr tradiționale sau învechite, cum ar fi plăcile și bigudiurile de păr manuale, ar dura un timp rezonabil de lung pentru a obține rezultatul dorit. Unele nici măcar nu sunt pe cât de utile par.

 

Dar asta nu mai este cazul. Datorită progreselor tehnologice din ultimii zece ani, experții au inventat un nou instrument care poate face toate aceste lucruri, cum ar fi ondularea, îndreptarea și uscarea eficientă a părului, într-o singură perie rotativă Babyliss.

 

Acest instrument inovator vă permite să vă îndreptați părul în timp ce îl periați, atunci când ieșiți direct de la duș. O perie rotativă Babyliss îndreaptă, usucă și ondulează părul prin intermediul periilor încălzite pe care le glisați prin părul dvs. O puteți folosi pentru coafura zilnică.

 

Cele mai multe perii de păr au un cap de perie rotund. Acesta vă permite să vă ondulați eficient părul, creând mai mult volum, valuri și bucle în acest proces. De asemenea, o perie rotativă Babyliss adaugă mai mult volum și strălucire părului dvs.

 

Cele mai multe perii rotative sunt alimentate electric, dar există și o variantă fără fir, alimentată cu baterii. Există, de asemenea, și alte variante de perie rotativă pentru păr, cum ar fi peria rotativă cu aer cald, de ceramică, și de îndreptare.

 

Dar nu despre asta vom vorbi în acest articol. În acest articol, vom vorbi despre beneficiile de a avea o perie rotativă Babyliss.

1. Vă economisește timp prețios

Fetele știu toată lupta cu îndreptarea sau ondularea părului cu ajutorul unei plăci și cât de mult timp este nevoie pentru a trece prin tot părul. Dar atunci când folosiți o perie rotativă Babyliss, scurtați acest timp cu o cantitate semnificativă.

 

Cum? Atunci când folosiți o perie rotativă Babyliss, puteți lucra cu o porțiune mai mare din părul dvs., spre deosebire de folosirea unei plăci de îndreptat. Atunci când reușiți să acoperiți o porțiune mai mare de păr în același timp, puteți să treceți mai repede prin tot capul, ceea ce vă reduce semnificativ timpul de coafare.

 

O perie rotativă Babyliss este utilă pentru utilizarea zilnică sau pentru momentele în care aveți nevoie să vă aranjați rapid părul.

2. Este mai blândă cu părul dvs.

 

Periile rotative sunt mai blânde cu părul și scalpul dvs. decât majoritatea uneltelor de pe piață. Procesul de îndreptare și ondulare este mai puțin dăunător pentru părul și scalpul dvs. dacă folosiți o perie rotativă Babyliss, mai ales dacă este folosită corect.

 

Atunci când folosiți o placă de păr, vă puneți părul între două plăci fierbinți, ceea ce, îl expune la căldură mare. Acest proces face ca părul să se usuce și să moară, în timp ce cu perii cu aer cald, părul dvs. este expus doar la suficientă căldură pentru a se ondula sau îndrepta, iar expunerea este, de asemenea, mai scurtă.

3. Vă ajută să vă îndreptați părul, fără a-l aplatiza

Modul în care vă îndreptați părul cu placa este să îl puneți între două plăci fierbinți și să apăsați ferm. Acest lucru aplatizează părul, ceea ce reduce volumul. Pe de altă parte, atunci când folosiți o perie rotativă Babyliss, doar vă periați părul. În loc să reducă volumul, periile rotative cu aer cald cresc volumul și strălucirea părului dvs.

4. Este compactă

O perie de păr cu aer cald este excelentă pentru a fi luată în deplasare, spre deosebire de o placă sau un ondulator. Aceste instrumente sunt lungi, voluminoase și ocupă mult prea mult spațiu în geanta dvs.. Atunci când aveți o perie rotativă cu baterii, este foarte ușor să o folosiți și în deplasare. Cu siguranță, un produs must-have!

5. Este ușor de utilizat

Deși pare un proces intimidant, mulți utilizatori noi de perii rotative și-au exprimat încântarea cu privire la cât de ușor este de utilizat. Este la fel ca și cum v-ați peria părul cu o perie normală, doar că se încălzește. În comparație cu o placă, care este cam incomod de folosit, o perie rotativă Babyliss poate fi folosită ușor pe ambele părți ale capului, indiferent de câtă experiență aveți.