ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

3 tineri reținuți de polițiști după o altercație în municipiul Fălticeni

3 tineri reținuți de polițiști după o altercație în municipiul Fălticeni din cursul zilei precedente. Ieri, n jurul orei 13:20 Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la o agresiune între mai mulți tineri intr-o zona centrală a Municipiului Fălticeni. Echipajele deplasate la fața locului au reușit detensionarea situației și identificarea participanților, stabilind faptul că în urma unor conflicte anterioare manifestate la nivel declarativ inclusiv prin mesaje pe rețele de socializare, doi frați de 19 și 15 ani, din comuna Cornu Luncii i-au agresat pe alți doi frați gemeni,de 17 ani, din comuna Mălini, aceștia întâlnindu-se întâmplător pe stradă.
Frații din comuna Cornu Luncii au folosit în timpul agresiunii inclusiv obiecte înțepătoare care au fost ridicate de către polițiști și cu care agresorii au provocat victimelor (celor doi frați gemeni) leziuni superficiale la nivelul unui braț și al coapsei. Doar una dintre victime a fost transportată la unitate medicală, însă doar pentru toaletare nefiind vorba de leziuni injinghiate profunde. Ulterior agresiunii, cei doi frați de 19 și 15 ani au încercat să fugă însă au fost interceptati de un văr și niște prieteni ai victimelor aflați în zonă și au fost și ei agresați superficial.
Toți tinerii implicați au fost preluați în custodia polițiștilor pentru activități procedurale. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
În cursul acestei zile, după completarea probatoriului polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Poliția Municipiului Fălticeni au dispus masura reținerii pentru 24 de ore față de trei adolescenți implicați, respecți cei doi frați gemeni de 17 ani și a tânărului de 19 ani. Aceștia au fost introduși in arestul IPJ Suceava.
Polițiștii reamintesc faptul ca nu vor fi tolerate astfel de comportamente antisociale de natură a induce în comunitate sentimentul de insecuritate civică și vor fi dispuse măsuri din cele mai ferme, inclusiv privative de libertate.
,,Tinerilor le atragem încă o dată atenția cu privire la consecințele în plan juridic și personal generate de implicarea în astfel de activități de tip infracțional. Nu va ruinati viitorul! Respectați legea!,, este mesajul IPJ Suceava.