ACTUALITATENAȚIONAL

2 morți și 20 de răniți după un IMPACT DEVASTATOR între un autoturism și un autobuz pe DJ 687, între Hunedoara și Călan. PLANUL ROȘU de intervenție, activat

Doi oameni au murit și cel puțin alte 20 de persoane au fost grav rănite în urma impactului violent dintre un microbuz și o mașină. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Șoferul mașinii, în vârstă de doar 17 ani, a fost găsit fără suflare la fața locului. Un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani, a murit la spital la scurt timp după accident.

Accident cumplit în Hunedoara!

„În urma producerii evenimentului, la ora 22.40, a fost activat Planul Roșu de Intervenție.În urma coliziunii dintre cele 2 autovehicule, șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 17 ani, a decedat. Alte 21 de persoane, aflate în autobuz au fost transportate pentru evaluare și asistență medicală de specialitate la spitalele din Deva (7 persoane), Hunedoara (6 persoane) și Orăștie (8 persoane). O persoană dintre cele transportate UPU Deva, pasager în autoturism, a decedat la spital. Echipajele de pompieri ale ISU Hunedoara au intervenit cu 2 autospeciale de intervenție, o autospecială pentru transport victime multiple, 4 ambulanțe SMURD și 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, iar Serviciul de Ambulanță Județean Hunedoara a acționat cu 6 echipaje medicale. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat la ora 23.48”, a declarat Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.