ANUNȚULTIMA ORĂ

Razvan Airinei, fiul preotului Dumitru Airinei a plecat la Ceruri. Tanarul lucra ca manager la un hotel in Elvetia

Durere fara margini intr- o familie din Suceava.. Printre lacrimi, au avut puterea sa posteze un mesaj sfâșietor pe pagina de facebook.
,, In aceste clipe de adanca tristete, este foarte greu sa-ti gasesti cuvintele pentru ca nimic nu-ti mai poate mangaia sufletul. Este foarte trist, dureros si nedrept ca un copil sa-si paraseasca parintii astfel. Razvan va ramane mereu in inimile noastre. Sufletelul lui bun si bland a plecat la ceruri mult prea devreme. Momentele pe care le-a impartasit cu noi vor vorbi mereu despre persoana minunata care a fost.
Cei care l-ati cunoscut, il veti gasi de acum in sufletul si in gandul vostru, in rugaciunile si inimile voastre, cu zambetul pe buze si plin de energie, asa cum il stiam cu totii pe iubitul nostru Razvan.
Va fi depus incepand de miercuri, 8 martie, la Biserica Sf. Simion (Turnul Rosu) iar inmormantarea va avea loc vineri, 10 martie, ora 12, in cimitirul Bisericii.
Va asteptam sa ne fiti alaturi!,, este anuntul familiei Lucia si Dumitru Airinei din Suceava.
O familie îndoliata după fiul lor, un tânăr caruia i-a plăcut să studieze. Lucra dar în acleași timp invata pentru doctorat. Se și vaccinase. A facut toate dozele de vaccin care i se ceruse . A facut infarct. Un tânăr care avea încă multe de făcut a avut viața curmată la o vârstă timpurie.
Dumnezeu sa il aseze in Imparatia Cerurilor. Drum lin printre stele! Acolo Sus vei straluci așa cum ai strălucit pe pamânt!